Op 10 en 11 oktober staan wij met Caromble! op Firstlook in de Jaarbeurs, Utrecht. Als je er heen gaat, kom dan even langs, probeer Caromble! en ervaar brick breaking in de 21e eeuw!

Heb je nog geen kaarten, maar wil je wel graag naar Firstlook dan kun je ze bij ons winnen! Wat moet je doen? De slogan van Caromble! is “This is Caromble!“, maar jullie kunnen ongetwijfeld iets beters verzinnen. Tweet jouw slogan naar @Caromble, zet het op onze Facebook of nog mooier; maak een video waarin jij jouw slogan voor Caromble! aan ons voordraagt. Om het goede voorbeeld te geven hebben wij alvast een video gemaakt waarin we onze slogan op zeer muzikale wijze met jullie delen:

De winnaar wint twee kaarten voor de Firstlook beurs in Jaarbeurs Utrecht op 10 en 11 oktober. De beste 5 slogans krijgen bovendien een Caromble! Steam key en een gesigneerde poster. Ook getekend door de artist:). Wat houdt je nog tegen sloganeer als een malle!

Als je wat meer inspiratie wilt hebben of nog niet helemaal weet wat een Caromble! precies is, dan is hier onze Early Access trailer:

Om meer over het team te weten te komen en te horen en waarom we voor Early Access gekozen hebben, kijk dan hiernaar:

We zijn benieuwd naar jullie slogans en hopelijk tot op Firstlook!

Caromble! is nu verkrijgbaar op Steam Early Access!
Steam: store.steampowered.com/app/347660
Twitter: @Caromble
Facebook: Caromble

« »